|   | 
  • Başkentte en uzun Adana Kebabı yarışması


    Başkentte en uzun Adana Kebabı yarışması
    Başkent’te ikincisi düzenlenen Adana Gastronomi ve Kültür günleri kapsamında hazırlanan 15 metrelik Adana Kebabı yeme yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

    Ankara’da ikincisi düzenlenen Adana Gastronomi ve Kültür Günleri ANFA Fuar alanında Ankaralı misafirlerini ağırlamaya başladı. En hızlı Adana kebabı yeme yarışması düzenlendi. Beş dakika içerisinde en fazla Adana Dürümü yiyenin kazanacağı yarışma renkli görüntülere sahne oldu.
     
     
    Yarışmayı düzenleyen Kebap ustası Yusuf Karadağ, “Bugün Adana Günleri için geldik. Yarışma için 500 kilogram ağırlığında et getirdik. Otuz kişilik bir ekiple 15 metre uzunluğunda Adana dürümü yapacağız. 5 dakika içerisinde en fazla dürüm yiyen yarışmacımızı bir hafta boyunca kendi lokantamızda ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.
     
     
    Adana Gastronomi ve Kültür Günleri 24 Aralık tarihine kadar başkentli ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.