|   | 
  • Babamla Ben Bir Takımım


    Babamla Ben Bir Takımım
    Hem öğrencilerine hem de velilerine yönelik farklı etkinliklerle eğitim camiasında çığır açmaya devam eden Akansu Koleji öğrenci ve velilerine yine heyecan dolu anlar yaşattı.

    Hem öğrencilerine hem de velilerine yönelik farklı etkinliklerle eğitim camiasında çığır açmaya devam eden Akansu Koleji öğrenci ve velilerine yine heyecan dolu anlar yaşattı.

    16 Kasım Pazar günü Beden Eğitimi Zümresi tarafından organize edilen ?Babamla Basketbol Şut Atma Yarışması?na okul velilerinden yoğun bir ilgi oldu.
    Okulu öğrenciler ile babaları aynı takımda yer alarak başarı için mücadele ettiler.
    Okul velilerinin yoğun ilgi göstererek katıldığı yarışma heyecanlı anlara sahne oldu. Velilerin bir hayli memnun oldukları yarışmada öğrenciler de babaları ile aynı takımda olup mücadele vermenin sevincini yaşadılar. Bir yandan yarışma heyecanı yaşatan Akansu Koleji diğer yandan çay, börek, kek ve çiğ köfte ikramında da bulunarak hafta sonu tatilini öğrenci ve veli düzeyinde mutlu hale getirdi. 
    Yarışma sonunda İlkokul ve Ortaokul düzeylerinde dereceye giren velilere ?Altın, Gümüş ve Bronz Madalya? verildi.
    Okul Müdürü Erdal ÖĞÜLMÜŞ ? Velilerimize yaptığımız bu tür faaliyetlerle velilerimiz arasında kaynaşmayı sağlamak istiyoruz. Akansu Koleji olarak velilerimizle bir aile olmak için çeşitli etkinlikler yapmaktayız. Velilerimiz tarafından faaliyetlerimiz ilgi ile karşılanıyor ve programlarımıza yoğun bir katılım oluyor. Programımıza katılan velilerimize ve programı organize eden Beden Eğitimi Zümremize teşekkür ederim. ?dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.