|   | 
  • Baldızının Yüzüne Pul Biber Attı Gözaltına Alındı


    Baldızının Yüzüne Pul Biber Attı Gözaltına Alındı
    Kayseri?de, sabah saatlerinde baldızının yüzüne pul biber atan bir kişi gözaltına alındı.

     Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki M.İ.?nin, Kocasinan ilçesine bağlı Cırgalan Mahallesi 380. Sokak?ta bulunan baldızının evine geldiği öğrenildi. Maske takan M.İ.?nin kapıyı açan baldızının yüzüne pul biber attığı ve baldızının çığlık atması sonrasında kaçtığı bildirildi.
    155?e yapılan ihbar sonrasında mahalleyi abluka altına alan polis ekipleri, M.İ.?yi olayın gerçekleştiği evin yanında bulunan binanın kömürlüğünde yakalayarak gözaltına aldı.
    Mahalle sakinlerinin tepki göstermesi üzerine M.İ. polis ekipleri tarafından araca bindirilerek Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne getirildi.
    Doktor kontrolünden geçirilen M.İ.?nin baldızının evine hangi amaçla girdiğinin yapılacak olan sorgusu sonrasında öğrenileceği bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.