|   | 
  • BALIK SATIŞLARI ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ


    BALIK SATIŞLARI ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
    Kayseri'de vatandaşların balık satışlarına göstermiş olduğu ilgi esnafın yüzünü güldürdü.

     Kayseri'de vatandaşların balık satışlarına göstermiş olduğu ilgi esnafın yüzünü güldürdü.

    Kiçikapı Mahallesi'nde bulunan İskele Balıkçılık işletmecisi Olcay Çalışkan, kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşların daha çok balık yemeyi tercih ettiğini söyleyedi. Çalışkan, günlük taze balık getirmeye özen gösterdiklerini belirterek, "Taze olarak getirdiğimiz balıklarımızın fiyatı da vatandaşlarımızın bütçesine uygun. Bu nedenle satışlardan hem vatandaş memnun kalıyor, hem de biz memnun kalıyoruz" diye konuştu.

    Çalışkan, vatandaşların özellikle hamsiyi tercih ettiğini belirterek, "Kendi yemediğimiz ürünü vatandaşa da satmamaya gayret gösteriyoruz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. Yunus ÇİÇEK

      Nad UT rumuzlu arkadaş, Delegeler imza toplasalarda Kurultay olmaz tavrından ne anladınız gerçekten merak ettim? Kaldı ki bu cümleyi söylememiş bile olsa şu anki tavrı bu değil mi? Ülke yangın yeri, MHP harap ,Devlet bey açıklama yapıyor "Görevimin başındayım". Biz de merak ediyoruz , görevi ne?

    2. ali serdar oba

      Bahceli senin sayende MHP kavrami degisti. Mahvolmuş Harmanolmuş Parti unvanini aldi. UTANMA AR DUYGUSU OLMAYAN liderler senin gibi yapiyor. Insanin kendisine saygisi yoksa sizin gibi davranir. Sizin adiniza ben utaniyorum. ÇOK YAZIK. ÇOOOOOOOOK

    3. nad ut

      'Gerekirse Partiyi Kapatırım Buradan İnmem' cümlesi nerede ? Afedersiniz yavşak mısınız ?

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.