|   | 
  • BAŞKAN ÖZHASEKİ AÇILIŞ ÖNCESİ İNCELEMELERDE BULUNDU!


    BAŞKAN ÖZHASEKİ AÇILIŞ ÖNCESİ İNCELEMELERDE BULUNDU!
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 8 Mart 2013 Cuma günü açılışı yapılacak olan 1300 kişi kapasiteli Kayseri'nin en büyük ve en modern konser salonunda incelemelerde bulundu.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 8 Mart 2013 Cuma günü açılışı yapılacak olan 1300 kişi kapasiteli Kayseri'nin en büyük ve en modern konser salonunda incelemelerde bulundu.

    Büyükşehir Belediyesi'nden üst düzey yöneticilerle birlikte Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nin hemen yanına yapımı tamamlanan salonda açılış öncesi son kez incelemelerde bulunan Başkan Özhaseki, yetkililerden salon hakkında bilgiler aldı.

    İçerisinde tercüman, ışık, ses, reji, toplantı ve hazırlık odalarının da yer alacağı salon, gerek dekorasyonu gerekse de ses ve sahne sistemleri ile önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.