|   | 
  • BAŞKAN ÖZHASEKİ'DEN KAYSERİ BARO'SUNA ZİYARET!


    BAŞKAN ÖZHASEKİ'DEN KAYSERİ BARO'SUNA ZİYARET!
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Baro Başkanı Fevzi Konaç'a ziyaret etti.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Baro Başkanı Fevzi Konaç'a ziyaret etti.

    Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Özhaseki, Kayseri Barosu'nun Baro Başkanıseçimlerinin ardından yeni yönetimle kendilerini ziyaret ettiğini hatırlattı.

    Kendilerinin de baroya bir iadei ziyarette bulunduklarını belirten Özhaseki, şunları kaydetti:

    "Bu ziyareti daha önceki yönetime gerçekleştiremedik. Bunun nedeni o günlerde belediyemize yapılan saldırılar vardı ve bir hukuki süreç işlemekteydi. O hukuki süreç içerisinde adliye camiasından uzak olmaya gayret ettik. Adliyeye, savcılığa, hakimlerin yanına gelmemeye, normal insani ilişkilerde bile mesafeli durmaya gayret ettik. Bütün bunlar tamamlandığı için artık çok rahat gelip gidiyoruz. Özellikle benim bu kuruma gelmem lazım, nihayetinde benim de avukat kimliğim var. Fazla avukatlık yapamasam da içimde bir ukde olarak cübbeyi giyme arzusu duruyor hala. Bütün avukat arkadaşlarımızı ve mesleğin içinde bulunduğu konumu yakından takip ediyorum. Bu noktada, Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak üzerimize düşen bir görev varsa her zaman yapmaya da hazırız."

    Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç da, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Uzun yıllar birlikte siyaset yaptığımız, birlikte yol yürüdüğümüz, bir takım sıkıntıları birlikte aştığımız, benim için aynı zamanda bir ağabey olan, meslektaşımız Büyükşehir Belediye Başkanımız iadei ziyarette bulundular. Nezaket gösterdiler. Tüm baromuz ve meslek taşlarımız adına hoş geldiniz diyorum. Nezaketinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.