|   | 
  • Bayramda Trafik Polisleri 24 Saat Hizmet Verecek


    Bayramda Trafik Polisleri 24 Saat Hizmet Verecek
    Kayseri Emniyeti, Kurban Bayramı'nda vatandaşların gerek asayiş, gerekse trafik konusunda sorun yaşamaması için bazı tedbirler aldı. Trafik ekipleri, diğer zamanlara göre daha çok yollarda olacak ve 24 saat boyunca görevlendirilecek ekipler vardiyalı olarak vatandaşa hizmet sunacak. Trafik denetimleri de arttırılmış olacak.

     Kayseri Emniyet Müdürlüğü?nden yapılan açıklamada, Kayseri' de trafik tescile kayıtlı 294 bin araç mevcut olup bu sayıya her yıl 15 bin araç eklendiği belirtildi. Günlük ortalama 60 bin araç sirkülasyonu olurken bu rakamın bayram tatili süresince ortalama 80 bin olacağı tahmin ediliyor. Emniyet, vatandaşların huzur ve güven içerisinde alışveriş yapmaları, seyahat etmeleri ve bayram geçirmeleri amacıyla, 6 adeti sivil olmak üzere 40 motorize ekip, 23 yaya devriye ile toplamda 297 personel ile görev alacak. 375 kilometrelik şehirlerarası yollarda her 30 kilometrede bir ekip olmak üzere 24 saat kesintisiz hizmet verecek. 

    RADARLI HIZ DENETİMİ 9 GÜN BOYUNCA YAPILACAK

    Emniyet, şehir içinde Kurban bayramı tatili süresince ve arife günü her gün biri çevirmeli, biri çevirmesiz seyir halinde ve sabit olarak iki radar aracıyla 9 günlük süre içerisinde il merkezinin 108 noktasında gündüz ve gece olmak üzere yoğunluğun olduğu saatlerde radarla hız denetimleri yapacak. Aynı süre içerisinde günlük dört noktada olmak üzere 16 trafik ekibi ile il merkezinin toplam 72 noktasında emniyet kemeri, kırmızı ışık ve diğer trafik denetimleri yapılacak. Şehirlerarası yollarımızda ise 4 radar ekibi ve radar ekibi haricindeki 10 trafik ekibi ile başta hız olmak üzere emniyet kemeri ve diğer denetimler yapılacaktır. Şehrin giriş ve çıkış noktalarında emniyet, asayiş vs konular için trafik ekipleriyle müşterek denetimler olacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.