|   | 
  • BEDENSEL ENGELLİLER YARARINA KONSER DÜZENLENECEK


    BEDENSEL ENGELLİLER YARARINA KONSER DÜZENLENECEK
    Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, 29 Haziran'da bedensel engelli sprocular yararına konser düzenleneceğini ifade etti. Özel bir restoranda düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, bedensel engelli sporcuların yararına organizasyonlar düzenleyeceklerini söyledi.

     Şahin, "Kayseri Bedensel Engeliler Gençlik ve Spor Kulübü olarak 2012-2013sezonunu tamamlamış bulunmaktayız. Bu sezonda Ampute Süper Futbol Ligi'nde Türkiye 3'üncüsü olduk. Bölgesel ligde tekerlekli sandalye basketbol takımımız 4'üncü oldu. Bunun yanı sıra yönetim kurulu olarak bazı çalışmalara imza atmaktayız. Bunlardan ilki önümüzdeki hafta düzenleyeceğimiz kulübümüzün ödül gecesi olacak. Bu gecede bütün sezon boyunca bizlere destek veren değerli başkanlarımız, değerli iş adamlarımız, değerli hayırseverlerimizle bir araya gelmeyi istiyoruz. 22 Haziran Cumartesi günü Melikgazi Belediyesi tiyatro salonunda ödül gecemizi icra edeceğiz" ifadeleride bulundu.
    29 Haziran'da bir halk konseri düzenleyeceklerini belirten Şahin, "Kulübümüzün dayanışma gecesi olarak tertip ettiğimiz yapmış olduğumuz sportif faaliyetleri kamuoyuna paylaşabilme, kaynaşabilme ve kulübümüzün sosyal sorumluluk perspektifinde çalıştığını ve bu bağlamda gerçekten desteğe ihtiyacımız olduğunu bu desteği de halkımızla iç içe yapacağımız bir organizasyon ile elde etmeyi planlıyoruz. Bu organizasyonda da sanatçılar Emel Taşçıoğlu ve Hüseyin Turan'ı getirerek tertip etmeyi planlıyoruz. Bunu da 29 Haziran'da yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.