|   | 
  • Beşiktaş Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?


    Beşiktaş Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?
    Beşiktaş Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş, Yunan rakibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler Beşiktaş Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda sorularının cevabını arıyor. İşte BJK Olympiakos maçı ile ilgili bilmeniz gerekenler…

    Beşiktaş Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş, Olympiakos ile yaptığı rövanş maçında 1-1 berabere kalmıştı. Temsilcimiz Beşiktaşın hedefi bu maçı alarak bir üst tura çıkmak. Zorlu mücadelenin tüm detayları haberimizde olacak. Beşiktaş Olympiakos karşılaşması 16 Mart Perşembe günü TRT 1’den canlı yayınlanacak. BJK Olympiakos karşılaşması Vodafone Arena’da saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Beşiktaş Olympiakos maçı başladığında haberimizde bulunan linke tıklayarak canlı izleyebilirsiniz.

    Beşiktaş Olympiakos geniş özeti ve golleri

    Beşiktaş Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu 2. maçında Beşiktaş’ın hedefi bir üst tura çıkmak. Beşiktaş Olympiakos maçı TRT 1’de canlı yayınlanacak. Bu sayfadan karşılaşmanın geniş özetine ve gollerine ulaşabilirsiniz. 

    Beşiktaş Olympiakos maçı biletleri

    Beşiktaş Olympiakos maçı biletlerini passo.com.tr’den alabilirsiniz.
    Kategori 1 : 300TL
    Kategori 2 : 275TL
    Kategori 3 : 250TL
    Kategori 4 : 225TL
    Kategori 5 : 200TL
    Kategori 6 : 175TL
    Kategori 7 : 110TL
    Kategori 8 : 100TL
    VIP : 650TL
    1903 A-E BLOK : 650TL
    1903 B - D BLOK : 700TL
    1903 C BLOK : 750TL

    Olympiakos İstanbul’a geldi

    Olympiakos ekibi İstanbul’a geldi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu 2. maçında 16 Mart Perşembe günü Beşiktaş ile Vodafone Arena karşı karşıya gelecek. Yunan ekibi Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda 1-1’in rövanşında Beşiktaş ile oynayacağı maç için İstanbul’a geldi. 20 futbolcunun bulunduğu kafilede, Oscar Cardozo yer almazken, ilk maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Seba, kadroya dahil edildi. Olimpiakos, maç öncesi son antrenmanını saat 19.30'da Vodafone Arena'da yapacak. Antrenman öncesi Olympiacos Teknik Direktörü Vasilis Vouzas, saat 18.45'te basın toplantısında açıklamalarda bulunacak. Vasilis Vouzas’in İstanbul’a getirdiği futbolcular şöyle: “Androutsos, Ansarifart, Botia, Cambiasso, Choutesioti, Sisoko, Da Costa, Beja, Eliounousi, Figueiras, Fortuna, Kapino, Leali, Manthatis, Marin, Martins, Paredes, Retsos Alaixi Roma, Seba.”

    Beşiktaş yeni tesisini açıyor

    Beşiktaş Kulübü'nün doğum günü olan 19 Mart'ta siyah-beyazlılar yeni tesisinin açılışını yapacak. Akatlar Mehmet Üstünkaya NO: 1903 Sosyal Tesisi, gerçekleştirilecek olan törenle birlikte kapılarını açacak.
    Siyah-beyazlı kulüp yeni sosyal tesisini, kulübün doğum günü olan 19 Mart'ta açıyor. Akatlar Mehmet Üstünkaya NO: 1903 Sosyal Tesisi, 19 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan açılış töreniyle birlikte kapılarını açacak. Başkan Fikret Orman ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ev sahipliğinde yapılacak olan organizasyon, saat 15.30'da yapılacak. Açılış için saat 14.30 ve 15.00'te Beşiktaş motor iskelesi önünden ve Zincirlikuyu Metrobüs Levent çıkışından servis yapılacak.

    Beşiktaş’ın iç saha avantajı

    Siyah-beyazlı takım bu sezon Avrupa'da oynadığı maçlarda iç sahada kaybetmedi. Olympiakos maçı öncesi Beşiktaş'ın en önemli kozlarından biri taraftar desteği olacak. Bu sezon Vodafone Arena'da oynanan bütün maçlarda stadı tıklım tıklım dolduran Beşiktaş taraftarı yarın da tribündeki yerini alacak. Taraftarının da desteğiyle evinde doludizgin yoluna devam eden Kara Kartal, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde evinde 3 maç oynadı ve bu maçların tamamında siyah-beyazlılar beraberlikle ayrıldı. Daha sonra yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden Beşiktaş, Avrupa'da bu sezon evinde ilk galibiyetini son 32 turunda Hapoel Beer Sheva'ya karşı 2-1'lik skorla aldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.