|   | 
  • BİSİKLET TUTKUNLARINDAN ŞEHİR TURU


    BİSİKLET TUTKUNLARINDAN ŞEHİR TURU
    Kayseri?de, bir grup vatandaş spor yapmak amacıyla bir araya gelerek bisiklet turu yaptı.

     Forum Kayseri Alışveriş Merkezi önünde bir araya gelen bisiklet severler her hafta bir araya gelerek şehir turu yapıyor. Bisiklet sever Harun Çetinkaya, her Perşembe akşamı bisiklet turu yapmak için bir araya geliyoruz. Biz tamamen sosyal bir grubuz. Bisikletin şehrin içinde daha fazla kullanılması ve insanlarımızın daha fazla hareket etmesini sağlıyoruz. Bundan dolayı sürüşler yapıyoruz. Bugün 38. turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turlarımız 30 - 40 kişi civarında oluyor. Her turumuzda yaklaşık 20 kilometre parkuru pedallıyoruz. Buradan bisiklet sporuna ilgi duyan insanlarımızı davet ediyoruz? diye konuştu.
    Volkan Ceyhan ise, ?Bizim amacımız ne olduğunu ve hangi amaçla kullanıldığını göstermeye çalışmak. Bu açıdan bütün bisiklet severleri davet ediyoruz? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.