|   | 
  • Bize Hain Diyenler Utansın


    Bize Hain Diyenler Utansın

    Bize Hain Diyenler Utansın
    Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding’in Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, twitter hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
    Boydak ailesinin Türkiye sevdalısı olduğunu belirten Boydak, “Boydak ailesi olarak Türkiye sevdamızı yakın geçmişte yaptıklarımız, yapmaya devam ettiklerimizle tüm dünya bilir.Bize hain diyenler utansın” dedi.
    Açıklamasında Türkiye Finansa değinen ve bankacılık faaliyetlerini bıraktıklarını ifade eden Boydak, şu ifadelere yer verdi:
    “17 yıldırTürkiye Finans Katılım Bankasında yürüttüğümüz bankacılık serüvenine virgül koyma zamanı geldi. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürler. Katılım bankacılığı sektöründe birlikte çalışma fırsatı bulduğum tüm sektör yöneticilerine hissedarlarına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.Birçok ekonomik krizi birlikte göğüslediğimiz arkadaşlarımızı unutmam mümkün değil. Hep birlikte nice büyüme hikayeleri görmek dileğiyle”
    Her türlü hakkım helal olsun
    2008-2015 yılları arasında Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye toplam 1 milyon 600 milyon dolarlık doğrudan yabancı sermaye getirdiklerine dikkat çeken Boydak, “Suudi Arabistan’dan bugüne kadar gelmiş en büyük doğrudan yatırım Türkiye Finans Katılım Bankasına yapılmıştır. Katkımız için gururluyum.Bu işleri yaparken en büyük destekçim cezaevinde bulunan kardeşlerim ve kadim dostum Murat Ülker olmuşlardır. Her türlü hakkım helal olsun.Artık Türkiye Finans Katılım ile ilgili bir yorum yapmayacağım. Katılım Bankalarının tamamı benim ilgi alanımda ve müşterileriyiz aynı zamanda.”
    İftiralara karşı hukuki haklarımızı kullanacağız
    Boydak ailesiyle ilgili yürüyen bir yargı süreci olduğuna değinen Boydak, “Kasım ayı başında nasip olursa ilk mahkemeye çıkılacak. Olumlu olumsuz yorum yapılıyor.Özellikle kendini hakim savcı yerine koyan tipler gazeteci olduğunu söyleyen kişiler sınırlı sayıda da olsa var. Hukuka saygı gösterilmeli.Yargı sürecinde olduğumuz için konuşmamaya özen gösteriyoruz. Yapılan iftiralar için zamanı gelince hukuki haklarımızı tümüyle kullanacağız.”
    Bize hain diyenler utansın
    Boydak, sağlıklı bir yargılanma yapılmasını istediklerini belirterek “Tüm Türkiye’den isteğim bırakın bağımsız yargı sağlıklı bir şekilde yargılamasını yapsın.Suçumuz varsa zaten gereken cezayı verecektir.Boydak ailesi olarak Türkiye sevdamızı yakın geçmişte yaptıklarımız, yapmaya devam ettiklerimizle tüm Dünya bilir.Bize hain diyenler utansın” dedi.



    Etiketler Boydak

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.