Bursa'da altın imalatçısı Ekrem Filiz, altını siyanürden ayırarak 24 ayar altını yenilebilir toz haline getirdi. Birçok hastalığa iyi geldiği söylenilen altın tozunun sadece gramını 4 bin 500 liradan satılıyor.
Bu altın yatırımlık değil yemeklik
Bursa'da altın imalatçısı Ekrem Filiz, altını siyanürden ayırarak 24 ayar altını yenilebilir toz haline getirdi. Birçok hastalığa iyi geldiği söylenilen altın tozunun sadece gramını 4 bin 500 liradan satılıyor.
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde vişne hasadının başlamasıyla birlikte tüccarlar alımlara başladı
Amasya’da yaklaşık 28 bin dekar alanda patates hasadı başlarken, bu yıl yüzde 55’i sanayilik çe
Çeşitli bahanelerle kiracının rızası olmadan, yedek anahtarla veya çilingirle eve giren mülk s
Hava sıcaklığının 35 dereceyi bulduğu Hatay'da hasat olgunluğuna ulaşan domatesler, işçiler tar
ABD ve İran arasındaki gerilimin tekrardan yükselmesiyle birlikte petrol fiyatları son 1 ayın z
Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaşayan Yahya Kızılkaya, olmaz denileri başardı, 3 yıldır bozkırın o
TESK Genel Başkan Vekili ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Depozito Yönetim Sistemi’nin sahada baş
Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.

YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.