|   | 
  • BU FOTOĞRAF CHP'Yİ KARIŞTIRDI


    BU FOTOĞRAF CHP'Yİ KARIŞTIRDI
    CHP Milletvekili Aygün'ün Fransa'da suikast sonucu öldürülen üç PKK'lının taziyesine katılması CHP'yi gerdi.

     CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Fransa'da suikast sonucu öldürülen üç Pkk'lı için Paris'teki Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne gerçekleştirdiği ve Twitter'den fotoğrafını da paylaşarak duyurduğu taziye CHP'yi karıştırdı.

    Olayın öğrenen CHP lideri Kılıçdaroğlu tepki gösterirken CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ise konuyla ilgili ağır tweetler attı

    Aygün, 'Ailelere başsağlığı diledik' mesajını atarken, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ise Twitter üzerinden Aygün'e sert tepki gösterdi.

    Kulkuloğlu, önce "Pkk Bayraklı terörist resimleri önünde poz verenleri kınıyorum o yol benim yolum değil o yola girenler benim yoldaşım olamaz" sonra "Pkk'lı teröristlerin Pkk Bayraklı resimleri önünde resim çekinenler CHP'li olamaz, CHP'de de bulunamaz" diye tweet attı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.