|   | 
  • Bünyan Belediyesinde İaşeler Dağıtıldı


    Bünyan Belediyesinde İaşeler Dağıtıldı
    Bünyan Belediyesi şirket çalışanlarına Ramazan iaşeleri dağıtıldı.

     
    Bünyan Belediyesi şirket çalışanlarını makamında kabul eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, işçilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçilerle sohbet etme fırsatı bulan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, temizlik işleri alanında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesinden temin edilen iaşe paketlerinin dağıtımına hemen başlanacağı bilgisini veren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ? Temizlik işlerinde kullanılmak üzere yeni bir araç daha temin edileceğini, İŞ-Kur tarafından Bünyan Belediyesinde istihdam edilecek işçilerle de temizlik işleri biraz daha hız kazanacak" dedi.
    İşçilerle sık sık bir araya gelerek istişare toplantıları yapılmasının önemini vurgulayan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, tüm belediye çalışanlarının yaklaşan Ramazan bayramını kutladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.