|   | 
  • BUZLANAN YOLDA KAZA YAPTI


    BUZLANAN YOLDA KAZA YAPTI
    Kayseri'de buzlanan yolda hafif ticari aracının direksiyon kontrolünü yitiren sürücü, önce yol kenarındaki ağaca, ardından önündeki otomobile çarptı.

     Kayseri'de buzlanan yolda hafif ticari aracının direksiyon kontrolünü yitiren sürücü, önce yol kenarındaki ağaca, ardından önündeki otomobile çarptı. Çarpmayla devrilen ağaç da park halindeki otomobillerde hasara yol açtı.

    Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Kocasinan Bulvarı'nda meydana geldi. İlyas Yavuncu, buzlanan yolda, yönetimindeki 38 EY 886 plakalı hafif ticari aracının direksiyon knotrolünü yitirdi. Savrulan araç, önce yol kenarındaki ağaca, daha sonra önündeki Mustafa Köse yönetimindeki 38 ZS 358 plakalı otomobile çarptı. Devrilen ağaç da çevredeki park halindeki otomobillerin üzerine düştü. Araçlarda hasara yol açan kazada yaralanan olmadı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.