|   | 
  • By lock'tan 6 öğretmene toplam 37.5 yıl hapis


    By lock'tan 6 öğretmene toplam 37.5 yıl hapis

    Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün gizli iletişim ağı by lock programını kullandıkları iddiasıyla yargılanan 1'i tutuklu 6 eski öğretmene ayrı ayrı 6 yıl 3 ay olmak üzere toplam 37 yıl 6 ay hapis cezası verildi. 
    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık S.A. Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile tutuksuz sanıklar N.K., F.D., F.P. ve M.K. ile S.Ç. ve avukatları hazır bulundu.
    Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden ihraç edilen, ardından 'silahlı terör örgütü üyesi olma' suçundan dava açılan, eski öğretmen olan tüm sanıklar üzerlerine atılı silahlı terör örgütü üyeliği suçlamalarını reddettiler.
    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık S.A. ile tutuksuz sanıklar N.K., F.D., F.P. ve M.K. ile S.Ç.'ye 'silahlı terör örgütü üyesi olma' suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay olmak üzere toplam 37 yıl 6 ay hapis cezası verdi.



    Etiketler bylock öğretmen hapis

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.