|   | 
  • CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI KIVILCIM AKDAĞ:


    CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI KIVILCIM AKDAĞ:
    ?YARINLAR HEP BİRLİKTE DAHA AYDINLIK OLACAK?

     Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Kıvılcım Akdağ bir yazılı açıklama yaparak 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı. 
    Akdağ açıklamasın da ?Ne yazık ki kadınlar olarak 2000?li yıllarda bile hala mücadelemizin sürdürmek zorundayız. Bizler ne kadar güçlü ve dimdik olursak olalım, etrafımızda çizili olan çember bizleri sosyal, siyasi, ekonomik ve toplumsal açıdan erkeklere nazaran bir adım geride tutuyor. Bu çemberin kırılması ve kadın erkek ayrımı olmaksızın tüm vatandaşlarının eşit şartlarda yaşama, okuma, çalışma ve yargılanma haklarının sağlanması en başta devletimizin işidir? ifadesinde bulundu.
    Akdağ, açıklamasına ?Bizler CHP Kadın Kolları temsilcileri olarak, kadınlarımızın her türlü ayrımcılığa ve toplumsal baskıya boyun eğmeden yaşaması için o çemberi kırmaya çalışıyoruz ve Türk Kadını?nı kısıtlamaya, sindirmeye çalışanların karanlık düşüncelerinin üzerine; 1935 yılında Milletlerarası ilk Kadın Kongresi?nde Atamızın , ?Onlar yüzlerini cihana göstersinler ve gözleri ile cihanı dikkatle görebilsinler. Bunda korkulacak bir şey yoktur? sözleriyle ilerliyoruz? ifadesiyle son verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.