|   | 
  • ÇİÇEKÇİLER MÜŞTERİ AKININA UGRADI!


    ÇİÇEKÇİLER MÜŞTERİ AKININA UGRADI!
    Kayseri'de 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle mesaiye sabah erken saatlerde başlayan çiçekçiler, müşteri akınına uğradı.

     Kayseri'de 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle mesaiye sabah erken saatlerde başlayan çiçekçiler, müşteri akınına uğradı. 7'den 77'ye bütün yaş grubundan herkesin çiçek alıyor olması dikkat çekti. Küçükler en çok sevdikleri anne ve babaları için 5 ila 7,5 lira arasında değişen tek güllerden almayı tercih etti. Eşine çiçek alanlar içerisinde ise yaşları 50'nun üzerinde olanlarda vardı. Onlar sevdiklerinin gönlünü almak için çiçek aldıklarını belirtirken, orta yaştakilerin siparişleri fazla idi. Orta yaştakiler, hem eşleri için gül alırken hem de kendi anne babası ile eşinin anne ve babasına buketler yaptırdı.

    Satışlardan memnun olan esnaf ise kırmızı güllerin yanı sıra ithal beyaz güller getirdiklerini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.