|   | 
  • ÇILGIN AŞIK KORKU SAÇTI!


    ÇILGIN AŞIK KORKU SAÇTI!
    İncesu'da, arkadaşlık kurmak istediği kadını tabanca ile alıkoyan çılgın aşık, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

     Kayseri'nin İncesu ilçesinde, arkadaşlık kurmak istediği kadını tabanca ile alıkoyan çılgın aşık, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre İncesu ilçesine bağlı Küllü köyünde meydana gelen olayda S.Y.'nin arkadaşlık kurmak istediği H.Y.'nin evine geldiği öğrenildi. Kurusıkı tabanca ile H.Y.'yi yarım saat alı koyan S.Y.'nin olay yerinden kaçtıktan sonda tabancayı Bayramhacılı barajına attığı bildirildi.

    Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan S.Y., Cumhuriyet Savcısı tarafından alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.