|   | 
  • Çocuğa Cinsel İstismara 22 Yıl Hapis


    Çocuğa Cinsel İstismara 22 Yıl Hapis
    Kayseri'de 7 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen şahıs, 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

     2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık C.Ç. hazır bulundu. 1,5 yıl önce yaşanan olayda iddiaya göre C.Ç. olay tarihinde 7 yaşında olan F.S.'ye cinsel istismarda bulundu. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, F.S.'nin ruh sağlığının bozulduğu belirlendi. Mahkeme heyeti tarafından son sözleri sorulan C.Ç., "1,5 yıldır hapisteyim. Ben bu şahısları tanımıyorum. Böyle bir şey nasıl yapabilirim? Ben böyle bir suç işlemedim. Eğer ceza alırsam vicdan azabı çekersiniz" dedi.
    Yapılan yargılama sonucunda C.Ç. "küçük çocuğa nitelikli cinsel istismarda bulunduğu" gerekçesiyle 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.