|   | 
  • Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı


    Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı
    CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal yoğun bakıma alındı. CHP'li vekillerden Baykal'ın durumuyla ilgili açıklamalar geldi. İşte son durumu.

    Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili CHP'li milletvekilleri açıklamalarda bulundu. CHP Antalya eski Milletvekili Tuncay Ercenk, Baykal'ın yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldığını belirterek, doktorlarının verdiği bilgiye göre üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunu ve tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

    CHP'li Yılmaz Ateş, Baykal'ın damarının birinde pıhtı tespit edildiğini kaydetti.

    CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ise sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, hastane yetkilileriyle görüştüğünü kaydederek, "Baykal şu an yoğun bakımda. Bazı testler yapılıyor. Hastane yarım saat içinde açıklama yapacak. Baykal'ın bir damarında pıhtı tespit edilmiş. Hastane gerekli müdahaleyi yapıyor. Sayın Baykal'a acil şifa diliyorum" ifadelerini kullandı



    Etiketler deniz baykal hastane

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.