|   | 
  • Dişler sağlık için değil selfie için beyazlatılıyor


    Dişler sağlık için değil selfie için beyazlatılıyor
    Diş Hekimi Pertev Kökdemir, selfie merakı sayesinde insanların çene ve diş sağlığına daha fazla önem vermeye başladığını, Selfie meraklılarının en çok tercih ettikleri diş estetiği yöntemleri hakkında bilgi veren Kökdemir, Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte cep telefonu kameralarının oldukça geliştiğini ve fotoğraf kalitelerinin arttığını vurguladı.

    Gelişen teknolojiyle birlikte selfie fotoğraf çekimlerinin ön plana çıkmaya başladığını kaydeden Kökdemir, “Dişlerdeki en ufak hatalar bile selfie de görünebiliyor. Bu hatayı saklayabilmek için kişiler fotoğraflarını onlarca defa çekmek zorunda kalabiliyor. Uzun yıllar önce yapılmış porselen dişler, eski dolgular, diş taşları ve ön dişlerdeki ufak çürükler bile selfie çekimlerinde çok net bir şekilde görünebiliyor. Fotoğraflarda bu hataların gizlenmesi bazen mümkün olmuyor.Bu da dişlerin gizlediği fotoğraflarla sonuçlanabiliyor. Oysa hem sağlığınız, hem de tek bir fotoğrafta güzel bir gülüş gösterebilmeniz için bir diş hekimine gitmeniz ve çok ufak dokunuşlarla gülüşünüzü güzel hale getirebilmeniz mümkün” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.