|   | 
  • DÜNYA SU GÜNÜ FORUM KAYSERİ?DE KUTLANACAK


    DÜNYA SU GÜNÜ FORUM KAYSERİ?DE KUTLANACAK
    (İHA) - Kayseri ODTÜ Koleji öğrencileri, canlıların en önemli gereksinimi olan suya dikkat çekmek amacıyla broşürler dağıtacak.

     22 Mart Dünya Su Günü?nde, Kayseri ODTÜ Koleji işbirliğiyle özel bir etkinliğe imza atıyor. Öğretmenleri eşliğinde alışveriş merkezinin katlarını dolaşacak 135 öğrenci, vatandaşları bilinçlendirmek ve uyarmak amacıyla suyun önemini anlatan broşürler dağıtacak.
    Dünya Su Günü etkinliği, çocukların Mado girişi etkinlik meydanında kurulan alanda, müzik öğretmenlerinin suyla ilgili yazdığı şarkıyı söylemeleri ve okul müzik grubunun gösterisiyle devam edecek.
    Çocuklar, müzik gösterisinden sonra Forum Kayseri Alışveriş Merkezi dışına çıkarak, halka broşür dağıtmaya devam edecekler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.