|   | 
  • Eşini öldüren kocaya müebbet istemi


    Eşini öldüren kocaya müebbet istemi
    Bursa'da televizyon programında tartıştığı eşi Leyla Koca'yı (45) aylar sonra sokak ortasında öldüren Hakkı Koca (53) için ağırlaştırılış müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

    31 Ağustos tarihinde Bursa'nın Osmangazi ilçesi Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Hakkı Koca ve eşi Leyla Koca arasında çıkan tartışma sonrasında trajik bir olay yaşandı. Hakkı Koca'nın eşiyle arasındaki anlaşmazlık, otomobil içinde gerçekleşti. Leyla Koca'nın araçtan inip kaçmaya çalışmasını fırsat bilen Hakkı Koca, peşinden koşarak cebinden çıkardığı bıçakla eşini bıçakladı. Olay anında çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilen Hakkı Koca, gözaltına alınırken, Leyla Koca ağır yaralı olarak kaldı.
     
    Leyla Koca'nın hayatını kaybettiği bu trajik olayın, çiftin daha önce bir televizyon programına katıldıkları ve orada da tartıştıkları bir detayla daha üzücü hale geldi. Programda yaşanan bir tartışma sonrasında Leyla Koca'nın eşi Hakkı Koca'nın eşine yönelik tehditkar bir tavır sergilediği görüntüler ortaya çıktı.
     
    Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanan Hakkı Koca'nın, eşine karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendiği belirtildi. İddianamede, çiftin çocuklarının ifadelerine ve Leyla Koca'nın sevgilisi olduğu iddia edilen M.Z.'nin beyanlarına da yer verildi. Çiftin çocukları, ebeveynleri arasında sürekli tartışmaların yaşandığını ifade ederken, M.Z. ise Leyla Koca ile sosyal medya üzerinden tanıştıklarını ve ilişkilerinin devam ettiğini aktardı. Olay günü, Leyla Koca'nın kocasıyla görüşmek üzere Bursa'ya geldiğini söyleyen M.Z., trajik olayın gerçekleştiği günün detaylarına dair bilgiler verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.