|   | 
  • Elektrik kesiliyor Bakan susuyor


    Elektrik kesiliyor Bakan susuyor
    Geçtiğimiz günlerde yurt genelinde yaşanan ve halen nedeni konusunda açıklama yapılamayan elektrik kesintisi unutulmazken, Pazar günü yine benzer kesinti yaşandı.


    Geçtiğimiz günlerde yurt genelinde yaşanan ve halen nedeni konusunda açıklama yapılamayan elektrik kesintisi unutulmazken, Pazar günü yine benzer kesinti yaşandı. Günün ilk saatlerindeki kesinti için ?ulusal? açıklaması yapılırken, o saatlerde Kayseri?de olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yine suskunluğunu korudu.


    Geçtiğimiz günlerde yurdum büyük bölümünde yaşanan ve dünyanın en büyük kesintileri arasında gösterilen elektrik kesintisinin yankıları devam ederken, Pazar gününün ilk saatlerinde yine benzer bir olay yaşandı. Kayseri?nin de büyük bölümünde etkili olan elektrik kesintisi için yetkililer 'ulusal kesinti' açıklaması yaptı. O saatlerde Kayseri'de bulunan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise daha önceki kesintide olduğu gibi yine suskun kaldı.
    Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde yaşanan ve dünyanın en büyük elektrik kesintileri arasında gösterilen yaklaşık 10 saatlik geniş çaplı kesinti için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kesintinin nedeninin araştırıldığı belirtilirken fatura TEİAŞ genel müdürüne kesildi.

    TEİAŞ genel müdürünün istifası ile yaşanan kesinti örtülmeye çalışılırken, Pazar günü yaşanan kesinti konusunda Bakan Yıldız?ın yine açıklama yapmaması ve suskun kalması dikkat çekti.

    Pazar gecesi yaşanan kesinti 00.00 saatinde başlamış ve yaklaşık 25 dakika devam etmişti. Kesinti ile Kayseri?nin büyük bölümüne akım verilmezken yetkililer kesintinin ulusal olduğu açıklamsı yapılmıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.