|   | 
  • EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN?A ZİYARET!


    EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN?A ZİYARET!
    Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Ay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın-ı makamında ziyaret etti.

     Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Ay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın-ı makamında ziyaret etti.

    Yavuz Ay, göreve yeni başlamalarından dolayı Emniyet Müdürünü tanımak, hem de yapılacak ortak proje ve çalışmalar hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak üzere ziyarette bulunduklarını söyledi.

    Bu ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da, servisçi esnafının çalışmalarını yakından takip ettiğini esnafa her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

    Aydın, "Gördüğüm kadarı ile servisçi esnafımız Türkiye'de örnek teşkil edecek şekilde düzenli bir çalışma içerisinde. Sizleri bu yaptığınız çalışmalardan dolayı tebrik ederim. Yapılacak çalışmalarda ilgili birimden arkadaşlarımız ile koordineli bir şekilde çalışmanız için gereken hassasiyet gösterilecektir" dedi.

    Ziyaret sonrası Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Ay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.