|   | 
  • En Keyifli Alışverişler Kayseri Park’ta!


    En Keyifli Alışverişler Kayseri Park’ta!
    Kayseri Park AVM, alışverişin yanı sıra etkinlikleri ve kampanyalarıyla da ziyaretçilerini mutlu etmeye devam ediyor.

    İyi Seyirler Öğretmenim!

    Kayseri Park AVM, küçük büyük herkesin hayatında önemli bir yere sahip olan, bize hayatı ve mesleğimizi öğreten değerli öğretmenlerimize, Öğretmenler Günü’ne istinaden güzel bir sürpriz hazırladı.  Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Öğretmenler Günü'ne özel olarak öğretmenlerimize, 24-25-26 Kasım tarihlerinde aynı gün içerisinde tek fiş veya faturada 50 TL ve üzeri alışverişte sinema bileti hediye ediyor.

    Aşkım Kapışmak,  İmza Günü İle Kayseri Park’ta!

    İmza günleri klasiğine bir yenisini daha ekleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “CarpeDiem”, “Küçük Mutluluklar Kitabı”, “Terzi”, “Aşkımın Beden Dili”, “Hangi Anne Hangi Babasınız?”, “Beni Benimle Aldatır Mısın?” adlı kitapların yazarı Aşkım Kapışmak’ı konuk ediyor. 25 Kasım saat 14:00’da Kayseri Park Avm etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan " Aşkım Kapışmak"ın  imza gününe tüm ziyaretçilerimiz davetlidir.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.