|   | 
  • EPDK’dan Kayserigaz'a Ar-Ge ödülü


    EPDK’dan Kayserigaz'a Ar-Ge ödülü

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) koordinatörlüğü ile Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) ve Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği’nin (GAZBİR) ev sahipliğinde düzenlenen “3. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı 19 Aralık salı günü Ankara’da gerçekleştirildi. 
    Üniversite ve teknokentleri, elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleriyle buluşturan etkinlikte bu sene bir ilk olarak Ar-Ge Başarı Ödülleri de sahiplerini buldu.
    Değişim Mühendisliği Yaklaşımlarıyla Verimlilik ve Hizmet Kalitesini Artırma projesi ile Kayserigaz 3. Ar-Ge Çalıştayı’nda ödül alan doğalgaz dağıtım şirketi oldu. EWE Turkey Holding COO’su Hasan Yasir Bora ödülü, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’in elinden aldı.



    Etiketler kayserigaz

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.