|   | 
  • ERCİYES HAFTA İÇİ DE DOLU!


    ERCİYES HAFTA İÇİ DE DOLU!
    Erciyes Kayak Merkezi'nde, vatandaşların ilgisinin geçtiğimiz yıllara göre daha fazla olduğu, merkezin hafta içinde de dolduğu belirtildi.

     Kar kalınlığının 1 metre 15 santime yükseldiği Erciyes Kayak Merkezi'nde, vatandaşların ilgisinin geçtiğimiz yıllara göre daha fazla olduğu, merkezin hafta içinde de dolduğu belirtildi.

    Erciyes Master Planı çerçevesinde çalışmalar aralıksız bir şekilde sürerken, Erciyes Dağı'nda hafta içi olmasına rağmen doluluk oranları yüzde 60'lar seviyesinde seyrediyor. Turizmciler, Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Erciyes Master Planı'nın yurt içindeki kayakseverler tarafından yakından takip edildiğini ve Erciyes'in yapılan çalışmalarla cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti.Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Konya, Antalya'nın yanı sıra Bolu ve Bursa'dan turizimcilerin uğrak yeri olmaya başlayan Erciyes'te doluluk oranı hafta içerisinde de yüzde 60'lara ulaştı. Turizmciler, Erciyes Kayak Merkezi'ne giden yolun yeniden düzenlenmesinin ve ulaşımın rahatlamasının da tercihlerde büyük etkisinin olduğunu dile getirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.