|   | 
  • ERCİYES PROJESİNE ÖDÜL GELDİ!


    ERCİYES PROJESİNE ÖDÜL GELDİ!
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ödül getirdi.

     Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ödül getirdi.

    Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'ye yaptığı hizmetlerle bir çok ödül alan Başkan Özhaseki, 8 yıldır 4 dilde yayın yapan turizm sektörünün bilgilendirme ve haber platformu Tourexpi tarafından "Yılın En İyi Turizm Belediye Başkanı" seçildi.

    Tourexpi, Başkan Özhaseki'nin Erciyes Dağı'nda büyük bir yatırım ile uluslararası standartlarda kayak merkezi yapılmasına öncülük ettiğini vurgulayarak bu dev proje için kentin kaynaklarını akıllıca ve cesaretle kullandığına dikkat çekti.

    Ayrıca Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi ile iç pazarda bir Kayseri turizmi heyecanın doğduğu ifade edildi.

    Yurt içinden ve yurt dışından 40 binden fazla Tourexpi okuyucusunun oylarıyla belirlenen Geleneksel 4. Tourexpi Destinasyon Yönetim Ödülleri, 6 Mart'ta Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek BerlinUluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda sahiplerine teslim edilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.