|   | 
  • ERÜ ve AGÜ' den 83 Akademisyen İhraç Edildi


    ERÜ ve AGÜ' den 83 Akademisyen İhraç Edildi

    Kayseri’de 83 Akademisyen Meslekten İhraç Edildi
    15 Temmuz darbe girişiminin ardından üniversitelere yönelik yürütülen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Kayseri’de 83 akademik personel meslekten ihraç edildi.
    Operasyonlar kapsamında Erciyes Üniversitesi’nden (ERÜ) 71, Abdullah Gül Üniversitesi’nden (AGÜ) ise 12 personel ihraç edilirken Kayseri’nin ikinci vakıf üniversitesi olarak bilinen Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nden FETÖ/PDY kapsamında ihraç edilen personel olmadı.
    ERÜ’den ihraç edilen personellerin 20’sini Tıp Fakültesi personeli oluştururken diğer 51 personel ise çeşitli fakültelerden ihraç edildi.
    AGÜ’den ihraç edilen personellerin 1’i profesör, 3’ü doçent, 3’ü uzman, 3’ü araştırma görevlisi, 1’i okutman 1’i de yardımcı doçent olduğu öğrenildi.



    Etiketler Akademisyen

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.