|   | 
  • Esder Yönetim Kurulu'nda Değişiklik


    Esder Yönetim Kurulu'nda Değişiklik
    Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'nde (ESDER) başkanlığa getirilen Kemal Erçalık görevi teslim aldı.Dernek binasında düzenlenen törende konuşan Mehmet Sezgin, dernek hakkında bilgiler verdi. Sezgin, "Derneğimiz 1997 yılında Ankara'da kurulmuş...

    Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'nde (ESDER) başkanlığa getirilen Kemal Erçalık görevi teslim aldı.
    Dernek binasında düzenlenen törende konuşan Mehmet Sezgin, dernek hakkında bilgiler verdi. Sezgin, "Derneğimiz 1997 yılında Ankara'da kurulmuş olup, temeli sevgi, kardeşlik, üretim ve paylaşım olan ahilik kültürü ve felsefesinin yayılması, gençlere, kadınlara yenilikçi yöntemler ile anlatılması ve onlara ahilik kültürü içerisinde girişimcilik eğitim verilerek kapasitelerinin artırılmasına katkıda bulunmaktır" dedi.
    Düzenlenen törenin sonunda başkanlık görevini devralan Kemal Erçalık da, dernek için çalışacaklarını söyleyerek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.
    ESDER'in Kayseri Şube Başkanlığı yeni yönetim listesi şu şekilde:
    "Başkan Kemal Erçalık, 2'inci başkan Mehmet Sezgin, kurucu üyeler Mehmet Köse, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Üner, Onur Yeşiltaş, Adem Evci, Ebubekir Bekli, Metin Önem, Hülya Sezgin."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.