|   | 
  • Eski Kayseri Valisi Düzgün Meslekten İhraç Edildi


    Eski Kayseri Valisi Düzgün Meslekten İhraç Edildi

    15 Temmuz darbe girişiminin ardından kamuda yürütülen FETÖ/PDY operasyonları tüm hızıyla devam ederken İç İşleri Bakanlığı tarafından 24 merkez valisinin de içinde olduğu çok sayıda mülki idare amiri meslekten ihraç edildi.
    “Başkentçi” isimli twitter hesabının haberine göre, aralarında eski Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün de bulunduğu 303 mülki idare amiri meslekten çıkarıldı. Düzgün, 10 Haziranda yerini Malatya Valisi Süleyman Kamçı’ya bırakarak Merkez Valiliğine atanmıştı.
    Orhan Düzgün’ün yanı sıra 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltına alınarak açığa alınan vali yardımcıları Mustafa Arı, Gökhan Azcan ile eski Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Tomarza Kaymakamı Engin Uysal, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ ve Akkışla Kaymakamı İbrahim Ethem Kazak da meslekten ihraç edildi.
    İhraç edilen mülki idare amirleri artık unvanlarını kullanamayacak.



    Etiketler Vali Düzgün

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.