|   | 
  • Etik- Mobbing Semineri Verildi


    Etik- Mobbing Semineri Verildi
    Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü personeline, 'Etik-Mobbing' Semineri verildi.Konuyla ilgili Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''5176 sayılı ?Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri ile Başvuru Usul ve Esaslar...

    Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü personeline, 'Etik-Mobbing' Semineri verildi.
    Konuyla ilgili Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''5176 sayılı ?Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri ile Başvuru Usul ve Esaslar ve Hakkındaki Yönetmenliğe göre; kamuda etik kültürünü yerleştirmek üzere çalışmalar yapmak ve yaptırmak, bu konuda çalışmalara destek olmak ve etik uygulamayı gözetlemek görev ve yetki çerçevesinde, Müdürlüğümüze birimlerde çalışan personele, İl Sosyal ve Etüt Proje Müdürü Mehmet Bozkurt tarafından Etik-Mobbing konulu seminer verilmiştir'' denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.