|   | 
  • FORD Kayseri Ana bayisi çalışanlarını ödül gecesinde buluşturdu


    FORD Kayseri Ana bayisi çalışanlarını ödül gecesinde buluşturdu

    Ford Kayseri Ana bayisi Metinler Anonim Şirketi, 450 çalışanını ‘’Ödül Gecesinde’’ aileleriyle bir araya getirdi.
    FİER tesislerindeki FORD çalışanlarının buluşmasının açılış konuşmasını yapan Metinler A,Ş yönetim kurulu başkanı Metin Köseoğlu, ‘’ Biz bir aileyiz. 30 yıllık bir geçmişimiz var. Bu süreç içinde bizimle uzun süredir çalışan arkadaşlarımıza birer şükran plaketi vermek, ailece bir araya gelip kaynaşmak, başarımızı kutlamak için geleneksel ödül gecemizde bir araya geldik. Çalışanlarımız sayesinde Kayseri ve çevre il ve ilçelere hizmet vermenin gururu ve onurunu, sorumluluğunu taşıyoruz’’ dedi. FORD Metinler Genel Müdürü Mehmet Güler’de, şirket yönetim kurulu başkanı Metin Köseoğlu ve eşi Şükriye hanımın kendilerine işveren-işçi ilişkisi dışında babalık-annelik yaptığına da değinerek’’ Biz ,FORD Metinler olarak büyükçe bir aileyiz. Bu ailenin birer parçası olan çalışanlarımızda yılda bir kez de olsa yemek yiyip,eğleniyoruz. Çalışanlarımızı 20, 10, 5 yıl üzerinden ödüllendiriyoruz’’ dedi. Şirket çalışanları, daha sonra sanatçı Muzaffer Elitaş’ın söylediği şarkı ve türkülerle coşup,bir yılın yorgunluğunu attı. Yönetim kurulu Başkanı Metin Köseoğlu ve eşi Şükriye Köseoğlu, tüm masaları gezerek perosnelin eş ve çocuklarıyla sohbet etti




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.