|   | 
  • Forum Kayseri'de 'bir Öğretmen Bir Eser' Sanat Sergisi


    Forum Kayseri'de 'bir Öğretmen Bir Eser' Sanat Sergisi
    Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde, Kaymek tarafından'Bir Öğretmen Bir Eser' konulu sanat sergisi düzenlendi.Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde düzenlenen sanat sergisine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kaymek'te...

    Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde, Kaymek tarafından'Bir Öğretmen Bir Eser' konulu sanat sergisi düzenlendi.

    Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde düzenlenen sanat sergisine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kaymek'te görevli öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Serginin açılışı sonrası konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ?Bizim için önemli kurslardan biri de Kaymek kursları oldu. Zamanında birkaç şubeyle başlamıştık. Şimdi buna Güle Yüzleri de dahil edersek 26 ayrı merkezde kurslar veriliyor. Sadece bu kursları veren arkadaşlarımızın sayısı 96. Bu kurslara binlerce arkadaşımız katılıyor. Tabi bu sayı durmadan değişiyor. Kursa katılanlar mesleği öğrendikten sonra kendisi devam ettiriyor. Bir taraftan öğreniyor, diğer taraftan aile bütçesine katkıda bulunuyor. Kimisi de bu işi hobi olarak yapıyor. Biz bu işi daha da arttırarak devam ettiriyoruz. Doğrusu bundan da keyif alıyoruz. Çünkü insana yapılan hizmetin sınırı olmaz. Zaten burada gördüğünüz sergide bunun bir işareti. Bu açıdan tüm öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.