|   | 
  • Ganyotçu Kayseri'ye Geliyor


    Ganyotçu Kayseri'ye Geliyor
    Açıldığı günden bu yana etkinliklerine hız kesmeden devam eden Kayseri Park, ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.

     

    Kayseri Park AVM imza ve söyleşi günleri kapsamında oyuncu Ebubekir Öztürk'ü konuk edecek.

     

    Sevilen oyuncu ve tiyatro sanatçısı Ebubekir Öztürk, 21 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da gerçekleşecek imza gününde sevenleri ile Kayseri Park AVM'de buluşacak. Birçok tiyatro oyununda sahne alan oyuncu, Kutsal Damacana, Kolpaçino ve Kolpaçino Bomba filmlerinde rol aldı. Özellikle Kolpaçino serisinde 'Ganyotçu' karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

     

    Ebubekir Öztürk Hakkında

    Aslen Kafkas göçmeni olan ailesi il olarak Ağrı'ya yerleşmiştir. Ailesi daha sonra 1965 yılında Ağrı'dan, İstanbul'a yerleşmiştir. Askerliğini Şırnak'ta yapan Öztürk, bir çatışmada yaralanmıştır. Şafak Sezer'in asker arkadaşı olan bir kişi sayesinde Sezer ile tanışan Öztürk, onun 1998 yılından itibaren şöförlüğünü yapmaya başlamıştır. Hafızlık ve Şafak Sezer'in şöförlüğünü yapan Öztürk, şöförlük yaptığı esnada Kutsal Damacana filminde oynamaya ikna oldu. Daha sonra yine Sezer'in başrolünü oynadığı Kolpaçino ve Kolpaçino Bomba filmlerinde 'Ganyotçu' karakterini canlandırdı.

     

    2010 yılında da, yine Şafak Sezer ile birlikte Hanımeli Sokağı isimli televizyon dizisinde Ali Kunduz karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.