|   | 
  • Gayemiz Halka Hizmet Hakk'a Hizmet


    Gayemiz Halka Hizmet Hakk'a Hizmet
    Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, personelle bir araya geldiği iftarda "Gayemiz hep birlikte halka hizmet Hakk'a hizmet. Bu nedenle emeklerinize teşekkür ediyorum" dedi.

            

             Tablakaya Mahallesi'ndeki tarihi eski belediye binası bahçesinde düzenlenen iftara Başkan Palancıoğlu'nun yanı sıra birim amirleri, çalışanlar ve aileleri katıldı.

             Ramazan'ın birlik, beraberlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı bir ay olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Bu vesileyle siz değerli çalışanlarımızla daha da kaynaşmayı istedik" diye konuştu.

             Başkan Palancıoğlu, 3,5 aydır geceli gündüzlü yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Talas nüfus artışı çok hızlı olan, beklentinin çok yüksek olduğu bir ilçemiz. Bu beklentiyi ekip halinde tek vücut olarak hepimiz birlikte çalışarak yerine getireceğiz. Hep birlikte büyük bir aileyiz. Amacımız birlik, beraberlik içinde bize verilen bu görevi hakkıyla yerine getirip hizmet etmek. Birbirimize karşı saygı, sevgi çerçevesinde hizmet etmek çok önemli. İyi niyetle, dualarla çalışıp önümüze çıkabilecek engelleri beraber aşacağız. Daha güzel, daha modern, daha yaşanabilir bir Talas için çalışacağız. Burada sizlerin katkısı çok önemli, sizlere ve ailenize çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Rabbim birlik ve beraberlik içinde nice Ramazan'lar nasip etsin." şeklinde konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.