Eskişehir'de 1955 yılından bu yana baba mesleği olan saatçiliği sürdüren Ayhan Oskaylar, akıllı saatlerin yaygınlaşması ve çırak yetiştirme zorluğu nedeniyle mesleğin giderek yok olmaya başladığını söyledi.
Eskişehir'de 1955 yılından bu yana baba mesleği olan saatçiliği sürdüren Ayhan Oskaylar, akıllı saatlerin yaygınlaşması ve çırak yetiştirme zorluğu nedeniyle mesleğin giderek yok olmaya başladığını söyledi.
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde hayalini gerçekleştiren bir esnaf, yarım asır önce çırak olara
Konya'da 42 yıldır klasik araba restorasyonu yapan Muammer Kıcıklar, çocukluk hayaliyle başladı
Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Yalı Mahallesi’nde yıllardır sürdürülen hüzünlü ama bir o k
Çeşitli etkenler çocuklarda yazı bozukluğuna sebep olurken, yeni nesil yazmakta zorlanıyor. Yaz
Ordu’nun Korgan ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve 17 yaşından bu yana Almanya’da yaşayan 62 yaşın
Hatay'da down sendromlu kuaför Şükrü Dağlı'nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ilk müşterisi
Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ensar Çeker (58), 40 yıl önce mezun olduğu okul
Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.

YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.