|   | 
  • Genç KalDerliler kahvaltıda bir araya geldi


    Genç KalDerliler kahvaltıda bir araya geldi
    KalDer Kayseri Temsilciliği, Ekim ayında Erciyes Üniversitesi’nde gerçekleşen Erciyes Mükemmellik Zirvesi’nde görev alan GençKal (Genç KalDerliler) üyesi üniversite öğrencilerini kahvaltıda bir araya getirdi.

    Öğrencilere teşekkür amaçlı organize edilen kahvaltı, KalDer üyesi olan Gözde Et’in Şalvarlı Et tesislerinde gerçekleşti. Kahvaltıda KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın ve KalDer Kayseri Temsilciliği Ekinlik, Eğitim ve GençKal Sorumlusu Mehmet Onur Ünlü bulundu.
     
    Yalçın, “Kayseri’deki tüm üniversitelerimizden GençKal üyesi öğrenci arkadaşlarımız bulunmaktadır. KalDer, bu arkadaşlarımızla birlikte etkinlikler düzenliyor, kendilerine staj, tez ödevleri gibi konularda destek veriyor; ücretli/ücretsiz eğitimler organize ederek gelişimlerine desek olmaya çalışıyor” dedi.
     
    Kahvaltıya katılması beklenen Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Başkanı Sami Boydak yurt dışı seyahatinden dönüşte uçağının sis dolayısıyla ertelenmesi üzerine kahvaltıya telefonla canlı bağlanarak GençKal Üyelerine Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne katkıları için teşekkür edip keyifli bir kahvaltı diledi.
     
    Etkinlik sonrasında Yalçın, GençKal Üyelerine teşekkür ederek isimlerine hazırlanmış teşekkür belgelerini ve Başkan Sami Boydak tarafından hazırlatılan hediyeleri takdim etti.
     
    GençKal Üyesi öğrenciler de KalDer’le bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirip gösterilen ilgiden dolayı başta Başkan Sami Boydak olmak üzere tüm İstişare Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ettiler.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.