|   | 
  • Genç Raketler Yarıştı


    Genç Raketler Yarıştı
    Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü?nün düzenlemiş olduğu , 14-18 Yaş Arası Tenis Turnuvası Müsabakaları sona erdi.Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Gençler...

    Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü?nün düzenlemiş olduğu , 14-18 Yaş Arası Tenis Turnuvası Müsabakaları sona erdi.
    Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Gençler Tenis Turnuvası müsabakaları tamamlandı.
    Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü?ne bağlı tenis kortlarında gerçekleştirilen müsabakalarda, yarışmacılar tekler ve çiftler olmak üzere iki kategoride yarıştı.
    İki gün boyunca süren müsabakalar sonunda Tek Erkekler kategorisinde Hakan Sarı, Tek Kızlarda Kardelen Güneş, Çift Erkeklerde Selimcan Sezgin - E.Burak Sabunlu, Çift kızlarda Kardelen Güneş - Büşra Güler ikilisi birinci oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.