|   | 
  • Genç Turizmcilerin Mezuniyet Coşkusu


    Genç Turizmcilerin Mezuniyet Coşkusu
    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet ve şed bağlama töreni yapıldı.Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi konferans salonunda düzenlenen...

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet ve şed bağlama töreni yapıldı.
    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi konferans salonunda düzenlenen mezuniyet ve şed bağlama törenine Vali Orhan Düzgün, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi Dekanı Kurtuluş Karamustafa, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende açılış konuşması yapan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi Dekanı Kurtuuş Karamustafa, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, yaşamlarında başarılar diledi.
    Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan ise, "Bugün gurur ve heyecan dolu bir gün yaşıyoruz. Çocuklarımız 4 yıl süren zorlu bir eğitimden sonra bugün mezun oluyorlar. Bu önemli günde onların heyecanını paylaşmak üzere uzaklardan buraya geldiğiniz için ailelere teşekkür etmek istiyorum. Bu uzun eğitim öğretimden sonra öğrencilerimizin mezun olduğunu görmek sizler kadar bizleri de çok mutlu ediyor. Bu önemli süreçte çocuklarınız kadar sizlerin de yorulduğunu hiç şüphesiz biliyoruz. Bu yolda gösterdiğiniz özverili davranıştan dolayı hepinizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
    Vali Orhan Düzgün de, "Sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Turizmde gelişmeye açık olan bir şehirde Turizm Fakültesinin kurulmuş olmasında irade gösterip bu fakültenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Türkiye dünya turizm sektöründe son 10-15 yılda ciddi bir mesafe katetti. Dünyada en çok turist kabul eden ülkelerin başında gelmeye başladı. Kayseri'nin de bundan nasibini alması, turizm de gelişmesi adına turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli personelin yetişmesinde bu fakülte ve benzeri fakültelerin çok fazla önemi var. Çünkü bir işletmeyi kurmak, fabrikayı kurmak kadar onun standartlara uygun olarak işletmek de son derece önemli. Bu fakülteler bu ihtiyacın giderilmesinde son derece önemli bir görevi alıyorlar. İnşallah bugün buradan mezun olacak öğrencilerimiz turizm sektöründe hem kendilerine hem ailelerine hem de devletimize faydalı olarak bu ülkeye hizmet verecekler" diye konuştu.
    Düzenlenen törenin ardından mezun olan 63 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.