|   | 
  • Göçmenlerin Avrupa hayali x-ray cihazına takıldı


    Göçmenlerin Avrupa hayali x-ray cihazına takıldı
    Edirne İpsala sınır kapısından Yunanistan'a gitmeye hazırlanan iki tırın dorsesine saklanan 51 düzensiz göçmen, sınırda yapılan x-ray kontrolleri sırasında yakalandı. Tıra saklanan mülteciler x-ray'a takılınca Avrupa hayali sona erdi.

    Arnavutluk plakalı olan tırlar İpsala gümrük kapısından çıkış yapmak üzere geldi. Edirne Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları kontroller sonrası tır x-ray cihazına sevk edildi.
     
     
    Burada dorsedeki yükler üzerinde hareket halinde oldukları görülen ilk tırda 24 ve ikinci tırda ise 27 düzensiz göçmen yakalandı.
     
     
    Sürücüler, haklarında yapılan soruşturma sonrası gözaltına alındılar. Yakalanan düzensiz göçmenler ise Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.