|   | 
  • GOLF SEVERLERE HİZMET EDECEK!


    GOLF SEVERLERE HİZMET EDECEK!
    Kayseri Golf İl Temsilcisi ve Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Ziya Bahadır ile Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Abdusselam Köse, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu...

     Kayseri Golf İl Temsilcisi ve Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ziya Bahadır ile Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdusselam Köse,Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu ziyaret etti.

    Federasyonun İstanbul Ofisi'nde gerçekleştirilen ziyarette Federasyon Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Kayseri'de Golf branşı ve gelişimiyle ilgili görüşmelerde bulunuldu. Yapılan görüşmelerde, Kayseri'de Golf severlere hizmet edecek ve üniversite öğrencilerinin sportif eğitiminde kullanılacak Profesyonel Golf Eğitim alanı (Driving Range) yapımıyla ile ilgili işbirliğine gidilmesi ve lojistik destek sağlanması kararlaştırıldı.

    Federasyon Başkanı Ağaoğlu, önümüzdeki ay içinde Kayseri Golf İl Temsilciliği tarafından Erciyes Üniversitesi'nde organize edilmesi planlanan ve Kayseri'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Golf Sempozyumu'na katılacağını bildirdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.