|   | 
  • GÖNÜLLÜ TRAFİKÇİ ÖĞRENCİLER BELGELERİNİ ALDI!


    GÖNÜLLÜ TRAFİKÇİ ÖĞRENCİLER BELGELERİNİ ALDI!
    Kayseri'nin Develi ilçesinde araç trafiğinin yoğun olduğu cadde üzerindeki beş okulda, öğrencilerin ana caddelerde karşıdan karşıya geçmesini gönüllü trafikçi olarak görev yapacak öğrenciler eğitimlerini tamamlayıp belgelerini aldı.


    İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert, Milli Eğitim Müdürü Bekir Karabulut ve Okul Müdürü YasinTürkoğlu'nun da hazır bulunduğu uygulama esnasında Aşık Seyrani Caddesi üzerinde seyreden araçlar öğrenciler tarafından durdurularak geçiş sağlandı. Uygulamada tam not alan 7/A sınıfı öğrencilerinden Şeyda Sürahi, Nusret Sürahi ve Bayram Aydoğdu belgelerini aldı.

    İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert trafik akışının yoğun olduğu zamanlarda ilçe trafik ekiplerinin de destek vereceğini belirtirken, ilçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Karabulut beş okulumuz dışında diğer okullardaki öğrencilere de trafik eğitimi konusunda kurs verilmesini talep etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.