|   | 
  • GÖREV BAŞINDA ÖLEN MÜBAŞİR TOPRAĞA VERİLDİ


    GÖREV BAŞINDA ÖLEN MÜBAŞİR TOPRAĞA VERİLDİ
    Görev yaptığı Kayseri Adliyesi 1'inci Aile Mahkemesi'nde dün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 57 yaşındaki mübaşir Erol Özer, Kayseri'de toprağa verildi.

     Görev yaptığı Kayseri Adliyesi 1'inci Aile Mahkemesi'nde dün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 57 yaşındaki mübaşir Erol ÖzerKayseri'de toprağa verildi.

    Mübaşir Erol Özer'in Hunat Camisi'nde kılınan cenaze namazına MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl ile çok sayıda savcı, hakim ve avukat, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Dün saat 16.00'da görevi başında kalp krizi geçirerek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren, evli ve 3 çocuk babası mübaşir Erol Özer'in cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.