|   | 
  • GÜLLÜCE BELEDİYESİ?NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI


    GÜLLÜCE BELEDİYESİ?NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
    (İHA) - Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Bünyan ilçesi Güllüce Belde Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

     Güllüce Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşma yapan Şube Başkanı Halil Özdemir ? İmzaladığımız bu toplu iş sözleşme 01.03.2013 ila 29.02.2014 yılları arasında 1 yıllı kapsamaktadır. Sözleşmemizin yürürlüğe girmesiyle üyelerimizin birinci yıl ücretlerine ve sosyal haklarına yaklaşık yüzde 40 oranında zam yapılacaktır. Aldığımız bu zamlar üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun? dedi.
    Güllüce Belediye Başkanı Erdal Koç? da işçilerin maaşlarına ellerinden gelen en iyi zammı verdiklerini belirterek, ?Belediyemizin imkanları sınırlı olduğundan gücümüz yettiğince en iyi zammı arkadaşlarımıza verdiğimize inanıyorum. Arkadaşlarımızda umarım aileleriyle birlikte huzur içerisinde maaşlarını harcarlar. Bu vesile ile İmzaladığımız sözleşme hem Belediyemize hem işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.