|   | 
  • Halk Otobüsünün Şoförü Ehliyetsiz Çıktı


    Halk Otobüsünün Şoförü Ehliyetsiz Çıktı
    Kayseri'de Trafik denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 12 bin 280 adet araç ve sürücü kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 111 araç trafikten men edildi.

    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bir hafta içinde yapılan denetimlerde 12 bin 280 aracın denetlendiği bildirildi. Şehirler arası otobüs terminalinde yapılan çalışmalarda bin 440 aracın özellikle kış lastiğinin olup olmadığı ve diğer hususlar konusunda denetlendiği kaydedildi. Denetimlerde eksikliği görülen 9 araca ise cezai işlem uygulandığı bildirildi.
    HALK OTOBÜSÜNÜN ŞOFÖRÜ EHLİYETSİZ ÇIKTI
    Açıklamada, sivil kıyafetli polis ekiplerinin 255 adet halk otobüsünü yolcu gibi binerek denetlediği bildirildi. Yapılan denetimde halk otobüsünü kullanan M.Ç.'nin sürücü belgesi olmadığının tespit edildiği, M.Ç. ve araç sürücüsü M.A.'ya gerekli kanun maddelerinden ceza kesildiği açıklandı.
    Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kayseri genelinde 12 bin 280 araç ve sürücünün kontrol edildiği, durdurulan bin 348 sürücüye ve 2 bin 976 aracın tescil plakasına olmak üzere 4 bin 324 adet cezai işlem uygulandığı kaydedildi. Uygulamalar sırasında 111 aracın trafikten men edildiği, 22 adet sürücünün belgesinin geçici olarak iptal edildiği bildirildi.
    Cezalardan 26 adedinin kış lastiği kullanmamaktan dolayı kesildiği duyuruldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.