|   | 
  • Havai fişek fabrikasında patlama: 2 ölü


    Havai fişek fabrikasında patlama: 2 ölü
    Niğde’de bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti.

     Niğde’de bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti.
    Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde bulunan ve 55 kişinin çalıştığı havai fişek fabrikasında bilinmeyen sebepten dolayı patlama meydana geldi. Olayda Muharrem Alkan (32) kaldırıldığı Niğde Ömer Halisdemir Eğitim Araştırma Hastanesinde ve İlyas Ünlü ise olay yerinde hayatını kaybetti.

    4 kişi gözaltına alındı.


    Olay sonrası Cumhuriyet Savcısı ve AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu inceleme yapıyor. Niğde’de bir havai fişek fabrikasında meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 

    Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde bulunan ve 55 kişinin çalıştığı havai fişek fabrikasında bilinmeyen sebepten dolayı meydana gelen patlamada Muharrem Alkan (32) kaldırıldığı Niğde Ömer Halisdemir Eğitim Araştırma Hastanesinde ve İlyas Ünlü ise olay yerinde hayatını kaybetti.
    Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında fabrika sahibi, fabrika sahibinin oğlu, iş güvenliği uzmanı ve sorumlu müdür jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.