|   | 
  • Hem Yahudi hem Filistin karşıtlığıyla suçlana


    Hem Yahudi hem Filistin karşıtlığıyla suçlana
    İsrail medyasındaki haberlere göre, Musk gelecek hafta İsrail'i ziyaret edecek.

    Elon Musk, son günlerde Filistin ve İsrail konusundaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

     

    "Yahudi karşıtı" iddiaları nedeniyle büyük şirketlerin ambargosuyla karşılaşan Musk, yakın bir zamanda X'teki abonelik ve reklam gelirlerini Gazze ve İsrail'e bağışlama kararı aldı. Bu gelirlerin İsrail'deki hastanelere ve Gazze'deki Uluslararası Kızılhaç Komitesi'ne gideceğini belirtti.

     

    Musk'un, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve Başbakanı Bünyamin Netanyahu ile buluşması bekleniyor. Geçen ay Gazze'ye Starlink uydu interneti sağlamak istediğini açıklayan Musk, bu konuda İsrail hükümetiyle yaşadığı gerginlikle gündeme gelmişti. Musk'un İsrail medyasına göre, bu ziyareti İsrail karşıtı olmadığını vurgulamak amacıyla düzenleniyor. Elon Musk ve Netanyahu'nun en son 19 Eylül'de bir araya geldikleri biliniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.